Blog

Quarta pregunta. Museu del Joguet

anagrama_MUSEU_DEL_JOGUET

Quarta pregunta

Quin número de vitrina del Museu del Joguet –situada als corredors de l’ETS d’Enginyeria de Disseny– et dóna el bon dia?

Fes-te un selfie amb aquesta vitrina, situada a la segona planta de l’ala sud de l’ETSED (edifici 7B), en la qual està exposat.

Important: Com comprovació, hauràs de mostrar el selfie abans d’obtenir el teu obsequi.

Quant tinguis les quatre respostes, súmalas. Si ho has fet bé obtindràs un nombre de 4 xifres, que hauràs d’introduir (sense espais, ni punts, ni comes) per aconseguir  les següents instruccions finals.

Plànols


Cuarta pregunta

¿Qué número de vitrina del Museo del Juguete -ubicada en los pasillos de la ETSI de Diseño- te da los buenos días?

Hazte un selfie con la vitrina, ubicada en la segunda planta del ala sur de la ETSID (edificio 7B), en la que está expuesto.

 

Importante: Como comprobación, deberás mostrar el selfie antes de obtener tu obsequio.

En cuanto tengas las cuatro respuestas, súmalas. Si lo has hecho bien obtendrás un número de 4 cifras, que deberás introducir (sin espacios, ni puntos, ni comas) para conseguir las siguientes instrucciones finales.

Planos

Tercera pregunta. Museu Campus Escultòric UPV

anagrama_MUSEU_Campus

Tercera pregunta

El mes de març passat va morir un important artista d’art contemporani espanyol i un dels principals escultors del que es denomina la tradició del metall. Quin és l’any de creació de l’escultura d’aquest artista que forma part de la col·lecció del Museu Campus Escultòric?

Pots obtenir la resposta fent una ullada al catàleg.


Tercera pregunta

El pasado mes de marzo falleció un importante artista del arte contemporáneo español y uno de los principales escultores de lo que se denomina la tradición del metal. ¿Cuál es el año de creación de la escultura de este artista que forma parte de la colección del Museu Campus Escultòric?

Puedes obtener la respuesta ojeando el catálogo.

 

Segona pregunta. Museu de la Telecomunicació.

anagrama_MUSEU_TELECOMUNICACIO_VMS

Segona pregunta

Troba, al Museu de la Telecomunicació (edifici 4D), l’estació radiotelegràfica i radiotelefònica Marconi i esbrina quin abast (en km) podia arribar a tenir en una transmissió telegràfica.

Plànols


Segunda pregunta

Encuentra, en el Museu de la Telecomunicació (edificio 4D), la estación radiotelegráfica y radiotelefónica Marconi y averigua qué alcance (en km) podía llegar a tener en una transmisión telegráfica.

Planos

La gimcana dels museus. La yincana de los museos.

La gimcana dels museus

Estàs preparat per superar el repte?

Al llarg de quatre dies anirem publicant una pregunta, que podràs respondre visitant cada un dels quatre museus de la UPV.

El dimarts 14 maig 2019 veurà la llum la primera qüestió.

Quan aconsegueixis les quatre respostes, les podràs validar en el següent enllaç (que s’activarà el dia 17), i accediràs a les instruccions finals que et permetran assolir el premi.


La yincana de los museos

¿Estás preparado para superar el reto?

A lo largo de cuatro días iremos publicando una pregunta, que podrás responder visitando cada uno de los cuatro museos de la UPV.

El martes 14 de mayo de 2019 verá la luz la primera cuestión.

Cuando consigas las cuatro respuestas, las podrás validar en el siguiente enlace (que se activará el día 17), y accederás a las instrucciones finales que te permitirán alcanzar el premio.